Maker in de klas

Toe aan meer verdieping? Nodig dan een theatermaker van Theater Na de Dam uit om met jouw leerlingen of studenten aan de slag te gaan.

Theater Na de Dam werkt in heel Nederland samen met theatermakers en -docenten die veel ervaring hebben in het theatraal werken vanuit verhalen over de Tweede Wereldoorlog, nadrukkelijk gekoppeld aan de belevingswereld van jongeren van nu.

Bij een aanvraag gaan wij op zoek naar een maker die – waar mogelijk – verbonden is aan de omgeving van jouw school en dus bekend is met de lokale geschiedenis. Groepen van 15 leerlingen worden door één maker begeleid, bij grotere groepen komen er twee makers in de klas.

Er zijn drie pakketten te boeken:

ActiviteitOmschrijvingDuurKosten
TheaterworkshopVerplaatsing in een ander, spelplezier en het maken van een eigen scène vanuit Atelier van Herinnering staan centraal1 dagdeel€250,-
Theatraal onderzoekOp zoek naar de verhalen van de wijk van school, toen en nu, met als resultaat een theatrale route rondom de school1,5 dag of 3 dagdelen€725,-
Performance makenEigen ideeën en materiaal van Atelier van Herinnering leiden tot een unieke eindpresentatie3 dagen of 6 dagdelen€1.500,-
De hierboven genoemde kosten zijn per 15 leerlingen, die worden door één maker begeleid. Bij grotere groepen komen er twee makers in de klas. Culturele activiteiten in het onderwijs zijn vrijgesteld van btw.

Meer weten of boeken? Neem contact op met Julie Ruf, communicatie en boekingen. Heb je een eigen plan? Ontwikkel dan samen met ons een project op maat.